Kommenteeri

Pehme piparkook

Mõnusalt pehme ja suussulav piparkoogivürtsidega kook. Magustatud datlite ja vahtrasiirupiga. Sobib ka pidulikule pühadelauale.

Pehme piparkook
(8–10 sööjale)

400 g maguskartulit (puhastatud ja kuubikuteks lõigatud)
1 klaas kaerajahu
½ klaasi mandlijahu
4 tl piparkoogimaitseainet
12 datlit
4 spl vahtrasiirupit
2 spl kookosõli

Puhasta maguskartul, lõika kuubikuteks ja auruta pehmeks, lase ära jahtuda. Blenderda või sega köögikombainis kokku aurutatud maguskartul, datlid, vahtrasiirup ja kookosõli. Sega eraldi kausis kokku kaerajahu, mandlijahu, piparkoogi maitseaine. Sega märjad ja kuivad koostisosad ühtlaseks massiks ja pane ahjuplaadile.
Küpseta 175°C juures 25–30 minutit.

Kui otsid klassikalist ja krõbedat piparkoogiretsepti või hoopis õlivaba piparkooki, siis uuri piparkookide e-õppe kohta. Piparkookide videkoolitus koos FB grupi toega on saadaval kuni 31.12.2020.


Lisa kommentaar

Email again: